Meer resultaten voor vintage winkel gent

vintage winkel gent
Home Think Twice.
fall / winter 2016. spring / summer 2016. Frequently asked questions. Covid 19 Shop rules for Customers. T2 discount days New Collection Day 25.06.2020. Subscribe to our newsletter. vintage second hand. Skip to content. antwerp for 10yearsT2. leuven for 10yearsT2.
Vintage winkels Gent.
Geldmunt 24, Gent, Oost-Vlaanderen. Thrift / Vintage Store Patershol 1 tip. Vlaanderen Vakantieland: Niet alleen een vintage winkel maar ook een collectief dat zich toespitst op mode, muziek en beeld. Geïnspireerd door Europese en Belgische iconen en beelden uit het verleden.
Roark vintage meubels, verlichting en accessoires.
Dit uniek design, gemaakt in Nederland hebben we momenteel in 6 kleuren. Wil je graag meer info? Spring zeker eens binnen. mob/ 32 0478 26 85 59 mob/ 32 0485 58 73 43 info@roark.be. Schrijf je in op onze. Stoelen en zitmeubels.
Winkelbuurten in Gent Visit Gent.
Een trendy lunch op een bedje van mode en kunst. Winkelgeheimen rond het Gravensteen. Klassiek hip naast elkaar. Grandeur en karakter in de stationsbuurt. Sfeervolle design en vintage buurt. Zoek hier in onze winkels en shops! FAQ Veelgestelde vragen. Infokantoor Visit Gent.
Ecoshop Gent Dampoort Ecoshop.
Ecoshop Gent Dampoort. Afrikalaan 50, 9000 Gent. 09/223 70 68 dampoort@ecoshop.be. Openingsuren alle dagen geopend.: Van maandag t/m vrijdag van 10u tot 18u. Zaterdag van 9u tot 18u. Zondag van 10u tot 18u. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar op de parking voor de ingang. Frisdrank is te verkrijgen in de winkel.
Openingsuren House of Vintage Gent Dampoortstraat 27.
Meer informatie over de maatregelen van de Belgische overheid vind je op hun website. We zijn niet in staat om de openingsuren van de duizenden handelszaken op deze website correct te tonen in deze moeilijke tijden. We hopen op uw begrip. Openingsuren House of Vintage Gent. House of Vintage.
Shopping Hotel Gravensteen Klassiek hotel in het centrum.
Als u de kleinere vintage winkels en markten verkiest, dan heeft Gent ook voor u wat wils. In de buurt rond St. Jacobs vindt u de meeste vintage winkels terug. Maar ook T2 op de Ajuinlei 15 is een bezoekje waard. Bovendien kan u ook eens rondkuieren op de vlooienmarkt Bij Sint-Jacobs op vrijdag van7u tot 13u. Shopping centre Zuid Afstand 1500m. België staat ook bekend voor zijn chocolade. Hieronder vindt u een lijst terug met een aantal van de bekendste pralinewinkels. De beste manier om jouw favoriete winkel te ontdekken is door in de vele kleine straatjes rond te kuieren.
Patricia Vintage Vlan Gent Openingsuren.
Mijn mening geven Openingsuren Kaart. Henegouwenstraat 75, 9000 Gent, België. Eigenaar van dit bedrijf? Neem uw handel op om al uw informatie aan te passent, de meningen te beantwoorden, en nog meer! Neem deze handel op! 1100: 1830: woensdag. 1100: 1830: donderdag. 1100: 1830: vrijdag. 1100: 1830: zaterdag. 1100: 1830: zondag. Patricia Vintage biedt momenteel geen promotie of vermindering op VLAN.
Vintage retro Visit Gent.
Gent telt legio snuisterparadijzen voor oude kleren, meubelen, accessoires en andere artikelen op zoek naar een tweede leven. Originele geschenken en gadgets. Be-Angeled Sculpt Victory. Winkelen op maat. Originele vintage mode accessoires. Unieke selectie brocante en vintage parels. Lederen accessoires van Belgisch ontwerp.
20th Century, Furniture, Design Art N'Importe' Quoi Ghent.
20th century furniture design art. Follow us on. In Our BnB. GET IN TOUCH. Please fill out the contact form below and our answer will follow as soon as possible. B-9000 Gent België. 0032 496 26 68 94. Message or question.
HOTSPOTS: 5 van de leukste vintage-adresjes in Gent.
Nu zijn de leukste vintage winkels aan de beurt. Van een pièce de résistance uit de jaren 50 over een croco handtas van Delvaux tot een postkaart uit de jaren stillekes: Gent is het walhalla voor een vintage shopping spree. Geen bijzondere plannen op zondag? Stap dan in de auto richting Depot09. Daar kan je uren snuisteren in een oud pakhuis aan de Nieuwe Vaart. Twintig internationale standhouders showen hier hun collecties meubels, verlichting en sierobjecten. Het is een soort vintagebeurs die nooit sluit. /B002, Nieuwevaart 118, 9000 Gent. Van do tot ma, 11u-18u en op afspraak. Meer info: www.depot09.be. Noem deze winkel gerust een schatkamer.
Gent krijgt grootste kringwinkel van Vlaanderen, maar die in Tarbotstraat sluit Gent In de buurt HLN.
Gent De grootste Kringwinkel van Vlaanderen, die vind je vanaf 4 mei op de Uco-site aan de Maisstraat. Die winkel zal de kleinere Kringwinkel in de Tarbotstraat vervangen. Op 9 maart gaat Ateljee retro, met spullen uit de jaren 50 tot 80. Het is meteen ook het afscheid voor de Tarbotstraat. De Kringwinkels Ateljee halen op 9 maart al hun retro-spullen van de zolder en stallen ze die uit in de Tarbotstraat en de Pijndersstraat, op hun Retrodag. Van kunst tot kitsch en vintage, alles in de sfeer van de jaren 50 tot 80.

Contacteer ons